اخبار جدید از انتشار محصولات دیجیتال

محصولات دیجیتالی امروزه فراگیر شده است. ما به بررسی انواع محصولات دیجیتالی می پردازیم.

اخبار جدید از انتشار محصولات دیجیتال

محصولات دیجیتالی امروزه فراگیر شده است. ما به بررسی انواع محصولات دیجیتالی می پردازیم.

10 نکته که قبل از انتقال چربی صورت باید بدانید

انتقال چربی صورت که به عنوان تزریق چربی یا پیوند چربی نیز شناخته می شود، حجم صورت را افزایش می دهد تا چین و چروک، خطوط و توخالی ها را کاهش دهد. بسیاری از افراد توجه زیادی به این روش دارند که از بافت طبیعی برای بهبود ظاهر صورت استفاده می کند. در اینجا 10 نکته را برای کسانی که قصد انتقال چربی صورت را دارند جمع آوری کرده ایم.

1. انتقال چربی نانو بهترین نتایج را ارائه می دهد

این روش پیشرفته انتقال چربی به جراح امکان کنترل بیشتر در هنگام درمان نواحی کوچک صورت مانند پلک پایین و خطوط ریز را می دهد. همچنین کبودی کمتر، درد کمتر و تورم کمتری وجود دارد که باعث می‌شود بهبودی سریع‌تر و راحت‌تر شود.


2. به نواحی متعدد صورت می پردازد

پیوند چربی صورت می تواند حفره ها و حفره ها را برطرف کند و در عین حال پوست را در چندین نواحی سفت کند. اینها شامل نواحی اطراف دهان، پنجه کلاغی اطراف چشم و نواحی فرورفته در اطراف صورت است.


3. خطر واکنش آلرژیک کاهش می یابد

از آنجایی که فیلر مورد استفاده برای افزایش حجم صورت، بافت طبیعی بدن بیمار است، برخلاف فیلرهای مصنوعی، خطر واکنش آلرژیک کمی وجود دارد.


4. مزایای انتقال چربی می تواند چندین سال طول بکشد

اگرچه نتایج انتقال چربی می‌تواند کمی غیرقابل پیش‌بینی باشد، اما زمانی که به نتایجی که می‌خواهید برسید، ممکن است سال‌ها از آن لذت ببرید.


5. جراح پلاستیک بهترین گزینه است

برای ایمنی و بهترین نتایج، بیماران باید یک جراح پلاستیک دارای مجوز بورد را انتخاب کنند. این فرآیند بیش از تزریق را شامل می شود. پیوند بافت زنده از یک قسمت بدن به قسمت دیگر است.


6. انتقال چربی نانو را می توان با لیزر درمانی ترکیب کرد

انتقال نانو چربی ما می تواند به عنوان یک روش مستقل یا ترکیب با لیزر درمانی برای بهبود حجم و بافت صورت انجام شود. همچنین می‌توان آن را با لیفت صورت ترکیب کرد تا انتقال بین گونه بالایی و پلک پایین را صاف کند.


7. انتقال چربی صورت بیشتر از پرکننده ها طول می کشد

درمان های تزریق چربی بیشتر از تزریق پرکننده های پوستی طول می کشد زیرا برداشت و تصفیه چربی طبیعی یک مرحله اضافه به این فرآیند است. درمان پیچیده تر است زیرا بافت زنده را از یک قسمت بدن به قسمت دیگر منتقل می کند. این روش تحت بی حسی موضعی با مقدار کمی چربی انجام می شود. جلسات اضافی ممکن است لازم باشد زیرا برخی از چربی های پیوند شده ممکن است پس از انتقال زنده نمانند.


8. بهبودی یک هفته تا 10 روز است

در طول ریکاوری انتقال چربی صورت، باید انتظار کمی تورم برای سه تا چهار روز داشته باشید که ظرف 10 روز پس از درمان کاهش می یابد. ناراحتی حداقل است، و محل های اهدا کننده برای 10 تا 21 روز کبود باقی می ماند.


9. صبر لازم است

پس از کاهش کبودی و تورم، ممکن است چندین هفته طول بکشد تا شما به طور کامل به فواید آن پی ببرید. ممکن است تا سه ماه طول بکشد تا بتوانید نتایج نهایی خود را ببینید.


10. ممکن است نیاز به تزریق های متعدد داشته باشید

بقای چربی پیوند شده در محل درمان غیرقابل پیش بینی است و نمی توان آن را تضمین کرد. از بیمار به بیمار دیگر متفاوت است و به بقای چربی پیوند شده و صاف شدن ناحیه بعد از درمان های اولیه بستگی دارد.


بیشتر بدانید

اگر قصد تزریق چربی به صورت را دارید و می‌خواهید اطلاعات بیشتری در مورد اینکه چگونه این درمان می‌تواند به شما در دستیابی به اهداف زیبایی کمک کند، می‌خواهید، امروز مشاوره خود را با دکتر جیسون کوپر جراح پلاستیک آموزش دیده در هاروارد رزرو کنید.

بدترین عوارض کاشت مو

کاشت مو یکی از آرزوهای مردان و زنانی است که موهایشان کم کم یا ریزش کرده است. در سال های اخیر تقاضا برای کاشت مو به حدی افزایش یافته است که موضوع خطرات مرتبط با کاشت مو یا عوارض کاشت مو بسیار مورد بررسی قرار گرفته است. همچنین سعی می کنیم در این مقاله اطلاعاتی در این مورد به شما ارائه دهیم.

خطرات و عوارض کاشت مو چیست؟

کاشت مو یک عمل جراحی است که در کلینیک های خصوصی توسط پزشکان متخصص و پرسنل پزشکی انجام می شود. در بسیاری از روش های کاشت مو، بی حسی موضعی انجام می شود و مقداری خونریزی روی پوست ایجاد می شود. به همین دلیل می تواند مشکلات دیگری را در ارتباط با بیماران به ویژه خطر عفونت ایجاد کند.


عوارض کاشت مو چیست؟

شایع ترین عارضه جانبی پس از عمل کاشت مو، جای زخم است. سایر عوارض جانبی غیر از این موارد عبارتند از:


عفونت های احتمالی


رشد چرک در نواحی پوسته در ناحیه ای که جراحی انجام می شود،


التهاب فولیکول های مو درد در فولیکول های مو و پوست سر،


تورم و خارش قرمز شده،


خونریزی و از دست دادن حس در پوست سر


آیا عوارض کاشت مو باعث بیماری های بزرگی مانند آسیب مغزی یا سرطان می شود؟

با توجه به تحقیقات و تجربیات انجام شده، نمی توان به عوارض جانبی مانند قرار گرفتن در معرض بیماری های جدی، آسیب مغزی یا سرطان ناشی از کاشت مو اشاره کرد. مانند بسیاری از عمل‌های جراحی، عمل‌های کاشت مو که در شرایط بالینی استریل انجام می‌شوند، تقریباً هیچ خطری ندارند.


آیا کاشت مو دائمی عوارض جانبی دارد؟

عوارض طولانی مدت پس از کاشت مو را می توان عوارض کاشت مو دائمی نامید. با این حال، تمام عوارض جانبی احتمالی به لطف آخرین تکنیک ها و پزشکان مجرب قابل حل است.


عوارض جانبی کوتاه مدت

مشکلاتی مانند قرمزی پوست سر، از دست دادن حس، عفونت جزئی، تشکیل پوسته می تواند شامل عوارض جانبی کوتاه مدت باشد. مشکل کیست درموئید ناشی از باز کردن بیش از حد کانال ها و کاشت بیش از حد فولیکول های مو نیز از دیگر مشکلاتی است که در مدت زمان کوتاهی قابل اصلاح است.


عوارض جانبی طولانی مدت

ریزش موی محیطی می تواند در نتیجه آسیب به سایر فولیکول های مو واقع در نواحی پوستی که در آن کاشت مو انجام می شود یا فولیکول های مو جمع آوری می شود، رخ دهد. علاوه بر این، موهایی که در جهت اشتباه به دلیل کاشت معیوب رشد می کنند نیز می توانند به عنوان عوارض طولانی مدت در نظر گرفته شوند.


آیا بعد از جراحی کاشت مو امکان عفونت وجود دارد؟

یکی از عوارضی که پس از جراحی کاشت مو به احتمال زیاد رخ می دهد، عفونت است. عمل جراحی که برای فرد مناسب نیست، عدم مراقبت مناسب پس از کاشت مو یا ضربه به پوست سر از جمله علل عفونت است. پس از کاشت مو، مراقبت از مو به درستی انجام می شود. اگر آنتی بیوتیک های توصیه شده توسط پزشک با دقت استفاده شود، احتمال عفونت کاهش می یابد. به طور خلاصه، مراقبت از مو باید با دقت انجام شود تا خطرات و عوارض جانبی کاشت مو به حداقل برسد.


برای پایان دادن به عوارض کاشت مو چه باید کرد؟

اساسی ترین راه برای پایان دادن به عوارض احتمالی پس از کاشت مو، انتخاب پزشک مناسب و یک کلینیک شایسته است. اگر این کارها انجام شود و دستورات پزشک طی یک هفته پس از کاشت مو به دقت رعایت شود، خطر عفونت تا حد زیادی کاهش می یابد. اگر اینها را انجام دهید، بازده کاشت مو افزایش می یابد.


عوارض کاشت مو در زنان و مردان چه تفاوت هایی دارد؟

عوارض جانبی که مردان و زنان پس از عمل کاشت مو تجربه خواهند کرد، تفاوت چندانی با هم ندارند. اگر می خواهید ترمیم مو را انجام دهید و جزئیات مربوط به عوارض جانبی را بدانید، می توانید بلافاصله با کلینیک ما تماس بگیرید.


عوارض کاشت مو برای زنان

در خانم ها کاشت مو در تهران معمولا به صورت یک جلسه انجام می شود. در این جلسه با یک عمل جراحی که یک یا دو ساعت به طول می انجامد، عمل ها به پایان می رسد، خانم ها بدون نیاز به بستری ترخیص می شوند و مراقبت های خود را در منزل ادامه می دهند. پس از کاشت مو، تورم خفیف، قرمزی و پوسته پوسته شدن پوست سر ممکن است ایجاد شود. این علائم نشانه بهبودی هستند و طبیعی هستند. در صورت وجود قرمزی و تورم طولانی مدت پس از کاشت موی زنانه، مشورت با متخصصین مربوطه مفید است. به طور کلی تنها در چند روز این علائم پایان می یابد و بیماران زن می توانند به زندگی روزمره خود ادامه دهند.


عوارض کاشت مو برای مردان

برای بیماران مرد ما، عوارض جانبی پس از کاشت مو بسیار متفاوت نیست. در روزهای اول، خطر عفونت ممکن است پس از قرمزی و پوسته پوسته شدن رخ دهد. پس از کاشت مو با مراقبت مناسب می توان این موارد را اصلاح کرد. با این حال، این واقعیت که موها به ندرت رشد می کنند یا با زاویه مناسب بیرون نمی آیند، عوارض جانبی هستند که نشان می دهد کاشت مو نادرست انجام شده است.

tly برای این موارد، ممکن است دوباره به کاشت موی جدید نیاز داشته باشید.


روش های کاشت مو چه عوارضی دارد؟

انواع مختلفی از تکنیک های کاشت مو وجود دارد. بسیاری از روش های عمل می تواند در مورد افرادی که می خواهند کاشت مو انجام دهند، رخ دهد. این روش ها با توجه به ساختار فیزیکی فرد مورد نظر و به طور خاص برای فرد اعمال می شود. عوارض جانبی مانند رشد ضعیف مو، کیست های عفونی، تورم دردناک و کمی آبکی در اطراف فولیکول های مو کاشته شده، سطح ناصافی که به دلیل افزایش بافت اسکار برای چشم خوشایند نیست و ظاهر ضعیف غیر طبیعی مو می تواند بعد از کاشت مو ایجاد شود. . ادم و خونریزی نیز از عوارض جانبی بسیار شایع هستند.

نحوه بهبودی از روش تزریق چربی صورت

بهبودی پس از جراحی پیوند چربی صورت

جراحی پیوند چربی یک عمل سرپایی است که می تواند با استفاده از بی حسی موضعی انجام شود و معمولاً 1 ساعت طول می کشد. هنگامی که بعد از جراحی پیوند صورت به خانه برگشتید، در اینجا مواردی وجود دارد که می توانید انتظار داشته باشید:

هفته 1

در هفته اول پس از عمل پیوند چربی، تورم و کبودی هم در صورت و هم در ناحیه ای که چربی از آن برداشت شده است، وجود خواهد داشت.


برای کاهش تورم و درد، باید:


ناحیه درمان را بالا نگه دارید

از کمپرس یخ استفاده کنید

از داروهای ضد درد که توسط جراح پلاستیک شما تجویز شده است استفاده کنید

هفته 2

کاهش کبودی و تورم بین روز هفتم تا دهم پس از عمل پیوند چربی اتفاق می‌افتد. تا هفته دوم، بیشتر کبودی‌ها از بین می‌روند، هرچند که همچنان با یک تورم خفیف باقی می‌مانید.


در حالی که بسیاری از بیماران پس از یک هفته احساس آمادگی می کنند که به سر کار بازگردند، زمان بهبودی هر فرد متفاوت است و بهتر است قبل از از سرگیری فعالیت های عادی خود با جراح پلاستیک خود مشورت کنید.


توجه: اگر درد زیاد، قرمزی، چرک یا علائم دیگری دارید که طبیعی به نظر نمی رسند، فوراً با جراح خود مشورت کنید.


 


7 نکته برای بهبودی از روش پیوند صورت

در حالی که روش پیوند چربی صورت یک درمان ایمن و موثر است، میزان رضایت شما از نتایج تا حد زیادی به دوره بهبودی شما بستگی دارد.


در اینجا چند نکته برای اطمینان از ایمن ترین و بهترین نتیجه از روش شما وجود دارد:


تا چند روز پس از عمل پیوند چربی، ناحیه تحت درمان را حرکت ندهید یا ماساژ ندهید

سیگار نکش

به پشت بخوابید و از فشار دادن صورت به بالش جلوگیری کنید

تا زمانی که پزشک به شما توصیه کند که انجام آن بی خطر است، از هر گونه فعالیت شدید خودداری کنید

هیدراته بمانید

وزن خود را ثابت نگه دارید، زیرا کاهش وزن می تواند میزان تزریق چربی صورت شما را کاهش دهد

چربی های سالم بیشتری را به رژیم غذایی خود اضافه کنید (مانند آووکادو، ماهی سالمون، بادام و روغن نارگیل)

منبع

10 تا از عوارض کاشت مو که باید از آنها آگاه باشید

طاسی یک پدیده وابسته به سن نیست. این ممکن است برای هر کسی و مهمتر از آن در هر سنی اتفاق بیفتد. در مردان، طاسی ممکن است به دلیل تغییرات هورمونی ایجاد شود. هنگامی که فردی از طاسی رنج می برد، علامت اولیه این است که مو به تدریج کوتاه تر و ظریف تر می شود تا زمانی که موهای جدیدی رشد نکند.


درماتولوژی بخش مربوط به روش های کاشت مو بدون جراحی است. در طول عمل کاشت مو، جراح معمولاً یک تکه مو را از قسمت پشت سر به قسمتی که طاسی در آن رخ داده است، منتقل می کند.



 

بیمار معمولاً تحت بیهوشی است بنابراین در طول عمل احساسی ندارد. با این حال، همه چیز هزینه دارد، و نه فقط از نظر پول. برخی از عوارض جانبی شدید کاشت مو وجود دارد که بیماران باید قبل از اقدام به عمل از آنها آگاه باشند.

10 عوارض جانبی کاشت مو؟

پس از تکمیل عمل کاشت مو، پزشک داروهای ضد درد تجویز می کند. در این مرحله بهبودی است که بیشتر افراد قربانی عوارض جانبی کاشت مو می شوند. در اینجا 10 عارضه جانبی مهمی که افراد باید به آنها توجه داشته باشند آورده شده است.


1. خونریزی پوست سر

خونریزی یکی از شایع ترین عوارض کاشت مو است. در موارد نادر، خونریزی یکی از عوارض جانبی احتمالی عمل کاشت مو است. در حالی که برخی از خونریزی ها به احتمال زیاد ممکن است رخ دهد، با اقدامات ساده، به راحتی قابل درمان است. با این حال، خونریزی مداوم ممکن است نیاز به بخیه های اضافی داشته باشد.


2. عفونت های پوست سر

از دیگر عوارض کاشت مو می توان به عفونت پوست سر اشاره کرد. عفونت ناشی از پیوند مو اگرچه نادر است، اما همچنان یک عارضه جانبی احتمالی است. با این حال، یک مورد از هزاران مورد، جایی است که عفونت رخ می دهد.


3. نازک شدن دور مو

نازک شدن مو دوباره یکی از عوارض جانبی نسبتا رایج کاشت مو است. این پدیده همراه با ریزش مو می تواند بلافاصله پس از یک جراحی موفقیت آمیز رخ دهد. حتی منطقه آسیب دیده نیز ممکن است از این پدیده رنج ببرد. با این حال، این عمل رکود معمولا دائمی نیست.


پرطرفدار بخوانید: رژیم غذایی سالم برای موهای سالم.


4. خارش

از هر 10 بیمار، به طور متوسط، حداقل سه نفر هستند که خارش پوست سر را تجربه می کنند. بنابراین، خارش نیز یکی از شایع ترین عوارض کاشت مو است. در حالی که شدت خارش ممکن است متفاوت باشد، بهترین گزینه این است که قبل از اینکه شدیدتر شود آن را بررسی کنید. یکی از علل شایع خارش پوست سر، ایجاد دلمه است که با استفاده منظم از شامپو به راحتی قابل درمان است. در صورتی که تحریک مشکل را برطرف نکند و فراتر از حد تحمل افزایش یابد، باید با یک متخصص پزشکی مشورت کنید. روغن های مرطوب کننده خاصی وجود دارد که به درمان این مشکل کمک می کند


5. جای زخم

پس از کاشت، جای زخم نیز در لیست عوارض کاشت مو قرار دارد. تعداد کمی از موارد پیوندی وجود دارد که افراد بیشتر از دیگران مستعد ایجاد اسکار هستند. جای زخم به ویژه در مواردی که بیماران روش کاشت موی نواری را انتخاب کردند، رایج است. با درمان مناسب پزشکی، این یکی از عوارض کاشت مو است که به راحتی قابل درمان است.


همچنین بخوانید: فواید کشک برای سلامتی مو.


6. کیست

کیست ها برآمدگی هایی به اندازه جوش هستند که به ندرت بدخیم می شوند. کیست نیز یکی از عوارض جانبی اصلی کاشت مو است. اگر بیمار به دلیل فشار دادن فولیکول های مو به عمق لایه ها، آسیب به پوست سر را تجربه کرده باشد، ممکن است از تشکیل کیست رنج ببرد. اگرچه کیست به راحتی قابل درمان است، اما موضوع ناآگاهی نیست. فرد باید به دنبال مشاوره پزشکی مناسب برای کیست باشد.


7. سکسکه

5 مورد از 100 مورد کاشت مو وجود دارد که بیماران سکسکه را به عنوان یکی از عوارض کاشت مو تجربه می کنند. علت ارتباط سکسکه و عوارض کاشت مو مشخص نیست، اما پس از شروع، سکسکه می تواند تا چند روز ادامه یابد.


حتما بخوانید: علل ریزش مو در زنان


8. درد

در حالی که بسیاری از جراحی ها منجر به درد شدید بعد از عمل می شود، این یکی از عوارض جانبی کاشت مو نیز می باشد. در زمان رشد دردها، داروها می توانند به رفع مشکل کمک کنند، اما در بیشتر موارد، درد نسبتاً قابل تحمل است. در بیشتر موارد، درد یک عارضه جانبی موقتی است و پس از مدتی به راحتی از بین می رود.


9. تورم

تورم یکی از عوارض جانبی نسبتا نادر کاشت مو است. مناطقی که معمولا تحت تاثیر قرار می گیرند پیشانی و چشم ها هستند. در حالی که میانگین زمانی که تورم طول می کشد چند روز است، در موارد شدید، ممکن است بیشتر طول بکشد.


همچنین بخوانید: راه حل هایی برای سفید شدن زودرس مو.


10. بی حسی

بی حسی یکی از عوارض غیر قابل اجتناب کاشت مو است. میانگین زمان برای کاهش بی حسی نزدیک به 18 هفته است. اما در مواردی که بیماران حتی پس از گذشت 18 هفته نیز این بی حسی را احساس می کنند، باید به پزشک مراجعه کنند.


بردن

هر نوع عمل پزشکی شامل چندین عامل خطر است. قبل از انجام کاشت مو، توصیه می شود که بیماران تحقیقات مناسبی انجام دهند و ببینند که چه گزینه ای برای آنها مناسب است. اگر خطرات بیشتر از پاداش باشد

پیروی از مسیر طبیعی چیزها به جای گذراندن یک مصیبت، گزینه ای بسیار امن تر است.


منبع